Alla inlägg den 21 mars 2010

Av Weea - 21 mars 2010 18:44

Ja då har det varit lektion igen, men jag stod tryggt på backen :) Idag fick min vän  Malin rida lektion på mitt monster.


Jag longerade Smira lite innan och hon var superduktig. Innan hade jag sagt till Malin att Smira skulle skutta, sparka bakut och rusa runt men att hon inte gör "så" då man sitter på henne, då är det lite mildare. Men vad gör hon idag, jo hon sköter sig och jag blir jätteglad. :D


Då Malin hoppade upp så började Smira i vanlig ordning att trippa runt och ville inte riktigt lyssna och var inte villig att jobba. Det blev mkt arbete på stora volten  i skritt. Det var även nyttigt för mig att se då nån annan red henne, för det är tyvärr skillnad på  henne nu. Förut innan jag blev gravid så var hon en pigg Smira som hade lite kraft i stegen men nu tyvärr så trippar hon på tå och vill inte alls slappna av och komma ner i form.

Sen fick de även jobba på i travet med samma övning och hon fick till det så att Smira lyssnade stundvis iaf.


Hela lektionen gick bra, tycker jag, och det är så typiskt att då det går bra så blir det ett rejält takras som dundrar ner i marken så att Smira springer iväg några meter. Det kändes säkert läskigt för Malin men det såg säkert ut och hon satt kvar :) sen var det bara att fortsätta med de sista minutrarna som var kvar av lektionen.


Hoppas att malin tyckte att hon var rolig att rida så att hon vill komma tillbaka, det är ju alltid bra att få lite hjälp.


Ovido - Quiz & Flashcards