Alla inlägg under maj 2010

Av Weea - 11 maj 2010 22:22

Idag har det varit lektion. :) Nu var det ett bra tag sen det har gått att ha lektion men nu var paddocken ganska torr.

Lektionen fick E ta och det gick jättebra. Hon longerade Smira först så att hon fick springa av sig den värsta energin så att det går att "rida" henne under lektionen :)

Lektionen gick bra, Smira tjorvade lite med små skutt men hon gjorde ändå det som E ville *L*

På slutet av lektionen så fick de även galoppera och det ser så roligt ut då Smira galopperar, ser ut som en gunghäst, hon har väldigt höga galopp steg men snart så tar hon väl ut dom på längden med ;)


E fick kämpa med henne medans jag stod på backen för att bli peppad tills på lördag, längtar faktiskt på att få ta lektion igen :) sååå kul.


Nä nu ska jag ta en poker på nätet med låtsaspengar ;)

Av Weea - 10 maj 2010 23:44

Idag så var E här och red Smiris igen och idag kunde de vara nere i paddocken :) Jag kunde tyvärr inte gå ner och titta på idag men jag pratade med E efteråt. Smira var lite jobbig i början och ville inte alls gå fram i trav så efter ett tag så gick E efter longerlina och spö så att hon fick springa av sig lite :) Efter det så hoppade hon upp igen och det blev lite lättare att rida henne.


Kanske inte så lätt att rida Smira ännu då E inte vet vilken nivå som Smira ligger på ännu, men den nivån är inte så hög än.


Imorgon ska hon ta en lektion på Smira så det ska bli skoj att se, hon fick ta min tid så tar jag en lektion på lördag istället :)


Kommer med ett inlägg imorgon om hur det gått, så spännande...

Av Weea - 6 maj 2010 10:42

Jo glömde ju nästan bort.

I söndags så var ju E här och red min Smiris, i stormen. Nä kanske inte storm men det blåste rätt rejält ibland. Igentligen skulle även någon rida Nero oxå men den ena blev sjuk och den andre blev tvungen att göra en annan sak och jag har ont i armen sen sist. Jag måste ha spänt mig för jag fick då rejält ont i muskelfästet i underarmen, kan knapt röra den :(


Men iaf så var E här och tog en tur ut iaf så jag gick bredvid henne. Smira var lite tjorvig i början och genom byn är det som vanl farligt. Hon gjorde t.o.m en fyrbenta skutt som hon inte gjort på evigheter då man har ridit ut henne. Men E var lugn och manade på henne framåt.


Allt gick bra och hon vill komma tillbaka.


På söndag såg jag att det var lektionstid för dom som vill, jag måste kolla på hur paddocken ser ut för nu var det evigheter sen vi har kunnat haft lektion :( Jag vill så gärna komma igång NU... 

Ovido - Quiz & Flashcards