Alla inlägg den 25 april 2010

Av Weea - 25 april 2010 16:26

Idag är jag lite enrvös och spänd för det ska komma en tjej och provrida Smira, hoppas att hon sköter sig :) (att Smira sköter sig förstås)


Min vän M har en kompis som vill komma och provrida Smira för att kanske fortsätta att rida henne. Skulle verkligen behöva en seriös medryttare som har tid att hjälpa mig med Smira, så att det blir nån ordning på henne snart.


Hon kom och jag berättade lite om Smira, villket är svårt då jag knappt själv har ridit henne känns det som. Hon fick göra iordning Smira själv så att hon fick känna lite på henne och sen gick de ut på en tur. M var med också så hon följde med E runt genom byn och ut mot skogsvägen.


Fick höra då de kom tillbaka att Smira hde skött sig bra, hon hade blivit lite skvätten av en vedklyv ( men det kan man väl få bli) stannade, tittade och gick sedan vidare :) De hade även provat trava lite och Smira hade lyssnat jättebra.


Så nu är det bara att hoppas på att hon kommer igen och vill testa henne mer, för att sedan kanske bli en medryttare :D  Hoppas, hoppas.


Här är det Kattis som rider Smira förra våren. Smira tyckte det var läskigt att rida över snön så hon kastade sig ut bredvid, tur att Kattis satt kvar :)


  



Här håller de på att träna lite galopp :) få se om jag vågar ta tag i det nu då i sommar :)

  



  

Ovido - Quiz & Flashcards