Alla inlägg den 1 september 2010

Av Weea - 1 september 2010 21:39

 Men det har väll även en sådan fin höstkväll som denna har varit.

Jag har suttit hemma med sjukt barn idag som även har hållt mig vaken i natt så det var behövligt med en promenad nu så här på kvällskvisten. Jag höll mig på marken och ledde Smira i grimman.

Jag fick sällskap av A och hennes två grabbar :)

Vi har som en liten slinga efter vägen som man kan gå runt ca 3 km tror jag att det blir, så det blev lagomt ikväll. Första biten är efter vägen och där blev det jobbigt för Smira då det kom flera lastbilar som lät väldigt mkt samt att tåget kom och tutade i bakgrunden. Tur att herrarna är lugna. A fick istället gå och slita med dom att de inte skulle gå åt varsit håll och äta gräs :) el bita varann.

 Smira blev lite orolig och höll huvudet högt men det gick ändå bra.

På grusvägen genom skogen så lugnade hon ner sig efter ett tag.


Sen kom vi till två stor vattenpölar som jag tog tillfället i akt med att knuffa ner Smira i, men det var lättare sagt än gjort. Att det ska vara sååå farligt med lite vatten, men hon kunde sätta ner mulen i vattnet och ruska om den, men hovarna nä dom går inte att sätta ner.

Jag tror jag gick 20 varv runt dessa pölar och lyckades tillslut få henne att går ner lite grann med hovarna, jag skulle ha haft stövlar på mig...


Nä det blev en skön och lagom sväng efter en dag inomhus.

Nu ska jag fortsätta med mitt te och mackorna :)









Ovido - Quiz & Flashcards