Alla inlägg den 20 juli 2008

Av Weea - 20 juli 2008 16:47

Oj vad fort denna vecka har gått. Den har både gått upp och ner. Det är tur att jag har bra grannar och en fin vän som hjälper mig, min Kattis.


Min sambo har varit på en fiskeresa och han visste inget om att jag hade tagit hem en häst, men han var helt med på att jag har kollat efter en och kanske vill köpa en så småningom. Det blev en liten chock för honom då han kom hem i fredags och såg att det var en till häst i hagen. Han tyckte att hon var fin och super snäll, men han blev lite små nervös då jag sa att hon bara var riden en gång innan Kattis provred henne.


Jag har mest tränat henne i att bli van att jag tar på henne och tar hand om henne nu. Hon är hur lugn som helst men blir lite stressad då jag leder henne ut i byn där vi bor. Det är ju så mkt nya ljud och BARN vilka små monster det är, hundar, bilar oj så farliga då måste vi springa på lite då bilar kommer. *L* Det krävs lite miljöträning här, det är tur att hon är mycket nyfiken.


Igår slog vi till och hade lektion med henne. Vi har en tränare som kommer hit ungefär varannan vecka nu under sommaren. Hon fick lära mig hur jag ska longera henne. Det gick jättebra fast hon är svår att få stopp på. Hon är ju trots allt tränade för att trava (nordsvensk travare) och trava det kan hon *L*


Nästa söndag ska jag ta ridlektion på henne. Bäst att jag tar och kliver upp på hennes rygg innan. :O  (Hälp)



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards