Alla inlägg den 12 juli 2008

Av Weea - 12 juli 2008 16:11

Hej, här börjar mitt nya liv.


Efter att ha haft en ganska jobbig period i mitt liv så ville jag göra något nytt, nått som jag har drömt om väldigt länge men aldrig vågat tro att jag klarar av. En egen häst.

Det blev ett ganska hastigt beslut och ett intensivt letande efter rätt häst. min sambo var helt med på noterna att jag behövde något roligt att syssla med.


Min dröm häst är en valack på trygga 13 år *L* Jag har alltid sagt nej tack till ett sto och Aldrig i livet till en hingst.


Jag kollade på olika sidor på internet efter fina nordsvensa valackar och det fanns några att välja mellan.


Jag och min brors fru Kattis, som skulle hjälpa mig, for iväg för att titta på en tjusig nordis. Han var jättefin och verkade snäll, men ganska otränad och fet. Men det går ju att göra något åt. Tyvärr blev priset lite för dyrt.


Hem det bar och kolla efter fler.


Kattis var på mig flera gånger att hon sett en fint sto utanför Sundsvall, nej sa jag men kunde ändå inte släppa den tanken. Ett sto på 3 år vilken trygghet finns det i den :) inte direkt vad jag har kunskap till heller.


Vi for iaf iväg och kollade på stoet och hon var hur trevlig som helst. Ägaren sa att jag kunde få låna henne 1 månad och sedan bestämma mig. Vi kom överens på att jag skulle höra av mig i veckan som kommer.


Jag och Kattis for till Hööks för att shoppa och innan vi kom dit så var jag ganska säker på att jag ville prova så jag ringde han på en gång och undrade om vi fick komma och provrida henne ev ta med henne om allt gick bra. det var helt ok för honom.


Ja jag kan säga att det inte blev mkt sovet den natten, ganska nervös var jag. Men det skulle bli spännande.


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards